26 t/m 30 maart 2019  Polders kampioenschap libre ( zaal Bloemenlust )


14 april  2019 ronde van Breezand

Waar voorheen de Ronde van Breezand rondom het Ceresplein ging, hebben we er in de nieuwe setting voor gekozen om het prachtige asfalt van de Zandvaart te benutten. Start en finish ter hoogte van Tweewielercentrum Theo Schra. We starten richting het spoor, gaan voor het spoor linksaf over de brug en direct weer linksaf. Dan een lang eind rechtuit, langs De Aap en linksaf de Burg. Lovinkstraat op. Dan meteen linksaf over de Cote de Pont Blanc and weer direct linksaf, in volle sprint naar de finish.


27 april t/m 1 mei 2019 Bloemendagen Breezand

De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Door heel Anna Paulowna en Breezand staan ruim honderd mozaïeken. Dit zijn schilderijen gemaakt op tempex. Hierop worden hyacintennagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in de tuinen van de makers en zijn tijdens de Bloemendagen voor iedereen te bewonderen. Met een deelnemerslijst en plattegrond kunt u uw eigen route bepalen en op de fiets of met de auto langs alle mozaïeken rijden.


Zondag 16 juni 2019  “Jaarmarkt Breezand op stelten”

BREEZAND OP STELTEN…

… is een jaarlijkse happening waar duizenden mensen uit de kop van Noord-Holland op af komen. Met meer dan 220 kramen en honderden verkoopmeters kunnen we stellen dat dit een van de grootste markten/braderie�n is van Noord Holland.

De organisatie zoekt er ieder jaar naar om een braderie/markt samen te stellen waar iedereen vindt wat hij/zij zoekt en waar groot en klein zich kan vermaken. Elk jaar staan er op zondag van 11.00 tot 17.00 honderden kramen opgesteld langs de bekende Zandvaart. Natuurlijk zijn er voor jong en oud gezellige attracties en leuke demonstraties. Zo hebben we weer leuke zaken voor de kleintjes onder ons:

  • gratis schminken
  • een malle molen (draaimolen)

Voor de grotere personen onder ons zijn er:

  • oude ambachten
  • modelbotenbouw
  • gezellige zitjes langs de Zandvaart waar van alles is te krijgen van koffie tot een lekker pilsje.

Natuurlijk zal het alombekende Stuntteam ook niet ontbreken.

De kramen staan vanaf Hotel/Restaurant Bloemenlust langs de Zandvaart tot aan de kruising Zandvaart en Wijd. Spaanseweg. Deze route is wat Breezand op Stelten zo uniek maakt: gezellig en op een unieke makkelijk bereikbare plaats met voor elk wat wils zoals: Tassen, leren riemen, gereedschap, speelgoed, posters, cd�s, oliebollen, een gebakken visje, tuinornamenten, etc.

Zondag 16 juni 2018  “Jaarmarkt Breezand op stelten”


24 t/m 28 maart 2020  Polders kampioenschap libre ( zaal Bloemenlust )